Відібрали всіх дітей: Несподіваний поворот у справі скандального депутата, який морив голодом сина

Скандальний депутат з Новоукраїнки Олександр Мольченко, який зі своєю дружиною мало не заморили голодом маленького сина, заявив про знущання над його чотирма дітьми в лікарні, куди їх забрали примусово від батьків.

 

 

Історія про горе-батька відгриміла на всю Україну ще кілька тижнів тому, але до цих пір обростає все новими подробицями.

Нещодавно медики заявили, що 4-річний хлопчика, якого соцслужби забрали з сім’ї при вазі 7 кілограмів, уже йде на поправку і активно набирає вагу.

На засіданні Новоукраїнської райдержадміністрації було прийнято рішення тимчасово забрати від батьків до лікарні і трьох сестер хлопчика, які думку фахівців також не отримують правильний догляд гідні умови для проживання.

Незважаючи на острий протест депутата Олександра Мольченко, забрати молодшу Єву, середню Юлю і старшу Сашу соціальних служб прийшли разом з представниками міської ради, поліцією і медиками.

Начальник служби у справах дітей Кіровоградської ОДА Наталія Чернявська повідомила, що рішення органів опіки є законним, оскільки у дівчаток низька вага, вони явно потребують догляду, а будинок в якому живе сім’я – аварійний. Також повідомляється, що батьківських прав батька до засідання суду не позбавлять і у нього є повне право відвідувати дітей в лікарні і піклуватися про них.

Тепер чоловік заявив, що в лікарні з дітьми звертаються погано. Нібито старшу дочку Олександру змушують купати інших сестер і брата.

«За словами Саші, всім дітям примусово роблять ін’єкції. Завідуюча інфекційним відділенням навідріз відмовляється повідомляти мені, що саме їм «колять», – написав на своїй сторінці в соцмережах Мольченко. – Люди, до моїх дітей застосовується репресивна медицина. Ми намагалися передати телефон старшої дочки, але працівники лікарні його відібрали», – заявив горе-батько.

Раніше глава Новоукраїнської райдержадміністрації Віктор Самойленко заявив, що комісія принципово проти того, щоб позбавляти батьківських прав Олександра Мольченко і його дружину Наталю.

Джерело.