Чоловік з Тернопільщини поїхав заробляти на весілля, а повернувся зі страшною хворобою.

У Володимира Литвина із села Кам’янка Теребовлянського району – енцефаліт із ураженням кори головного мозку. Він у комі. Лише одні з ліків, які стимулюють імунну систему коштують 16 тис. гривень. Рідні та друзі Володі просять небуйдужих про допомогу на лікування.

 

 

Самопочуття Володимира погіршилось через два дні після повернення із заробітків у Польщі, де вони з нареченою заробляли на весілля. – Два тижні тому Володя повернувся з Польщі.



Все було добре. Через два дні після повернення в нього почала боліти голова, – розповідає однокласник хлопця – Ще через кілька днів він знепритомнів.

Мама Володі розповідала, що він поїхав до районної лікарні, потім – до обласної, де йому дігнозуували енцефаліт з проявами менінгіту. Рідні хлопця кажуть, що хворобу Володя отримав, коли працював у Польщі разом з іноземцями. За тиждень після повернення він почав втрачати пам’ять. Зараз стан хлопця покращився, але він в реанімації під крапельницею. Дихає за допомогою апарату.

Друзі та знайомі Володі у соцмережах поширюють фотографії хлопця та просять небайдужих про фінансову допомогу, оскільки лікування дуже дороге.

Довідка: Номер карти ПриватБанк: 5168 7573 6520 6608 сестра Володимира Литвина Ольга Чайковська. тел.+380989556881 0 Супер 0 Сміх 2 Жах 0 Ганьба

Джерело.