“Вона однозначно неадекватна, доводила дітей до сказу”: у Києві розгорівся скандал навколо побитої вчительки

Вчителька столичної школи, на яку з ножем накинувся восьмикласник, систематично виявляла агресію щодо дітей і принижувала їх. За словами родичів учнів, на викладача скаржилися директору, проте це не дало результатів.

 

 

Про історію конфлікту своєї племінниці і постраждалої вчительки написала у Facebook користувачка Горгона Бобровицька. Вона зазначила, що дитину навіть довелося переводити в іншу школу.

“Історія, яка вже колотить соцмережі: “Учень напав на вчительку”. Але там не сказано, що ця вчителька – жорстока істерична жінка, яка доводила дітей до сказу. Рвала на дівчатках браслети, виривала з рук телефон і кидала на підлогу, змішувала їх з л*йном, принижувала, ставила погані оцінки за те, що завис комп”, – написала Бобровицька.

Про все це вона нібито дізналася з розповідей своєї племінниці, яка була ученицею школи, в якій трапився інцидент.

“Моя сестра забрала ще в кінці навчального року дитину зі школи на домашнє навчання, а на цю вчительку скаржилася директору. Вона не мала працювати з дітьми.



Не уявляю, як треба було дістати дитину, щоб вона таке зробила”, – висловилася авторка допису.

У коментарях користувачі розділилися на два табори: тих, хто виправдовував дитину, мовляв, вчителька сама її довела, і тих, хто не повірив у розповідь про жорстокість жінки.

Однак негативні відгуки про викладачів інформатики 94-ї школи написали ще кілька жінок. Так, Леся Москаленко також повідомила про те, що вчителька поводиться неналежним чином.

“В минулому році я написала заяву на ім’я директора школи про психічну неадекватність цієї вчительки, яка викладала у моєї дочки інформатику. І зараз потрібно з’ясовувати і розслідувати, бо ця викладачка знущалася з дітей, діти ненавидять її, а вона – їх. Вона однозначно неадекватна”, – поділилася жінка.

Зазначимо, що в інтернеті відгуки про 94-у спеціалізовану школу “Еллада” кардинально відрізняються. Середній бал, поставлений на основі оцінок цього навчального закладу, досить високий – 3,5 з 5. Однак у коментарях кілька людей писали, що з різних причин переводили своїх дітей в інші школи, зокрема і через конфлікти з викладачами. Також кілька коментаторів згадували неналежну поведінку вчителя інформатики.

“Підтверджую всі негативні відгуки. Особливо це стосується молодших класів – агресія у вчителів молодшої школи, і на уроках фізкультури та інформатики дітей б’ють і ображають”, – написала Світлана.

Джерело.