Водій вигнав 80-річну бабусю з маршрутки

Інцидент трапився сьогодні, 14 вересня близько 10.00 на зупинці Педуніверситет. Про нього написали очевидці у спільноті “Громада Тернополя”.

“Тільки що на зупинці Педуніверситет мала просто ужасну ситуацію. Жінка років 80-ти сіла в маршрутку 16 номер ВО 0230 АА жовтого кольору, було 9:58, шофер почав до неї кричати, що він не буде до 10:00 бабів возити.

Не полінувався, вийшов з свого місця, обійшов автобус і витягнув тоі бабці сумку і кинув на асфальт. А тепер їдьте, каже.



Я підбігла, кажу – що робите, я заплачу за неї. Люди в маршрутці теж почали обурюватися. Я сказала, що буду писати скаргу до його начальства. Він бігом сів і поїхав. Не встигла сфотографувати, але запам‘ятала номер і шофера”, – пише у спільноті Наталія Кіндрацька.

Очевидиця додає, що водій на вигляд років 45-ти, середнього зросту, з короткою стрижкою, в одязі бежевого кольору. – Що надалі трапляються такі конфлікти, для мене дивно, – коментує начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.
– Адже кожен пенсіонер та пільговик має свій електронний квиток. Можливо, ця жінка не мала е-квитка, бо не є офіційно зареєстрована у місті Тернополі. Це могло стати причиною конфлікту. Потрібно з’ясовувати всі деталі.

Джерело.