Гороскоп на 20 вересня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні вам буде здаватися, що все йде не за планом і ви, ніби не в своїй тарілці. Вам варто спокійніше ставиться до речей, які з вами відбуваються.

 

 

ТЕЛЕЦЬ

Ви зіткнетеся з серйозною проблемою. Вам буде здаватися, що все можна вирішити і ви легко вирішите це питання. Але існує ризик того, що ви напартачили ще більше.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ви з головою пірнете в складний проект, початки якого ви дуже довго чекали. Якщо у вас вийде взяти себе в руки і контролювати процес, ви зможете закінчити його вчасно.

РАК

Сьогодні вам можна трохи посидіти без діла. Розслабитеся і візьміть для себе хвилиночку відпочинку.



Або навіть день. Ви на це заслуговуєте.

ЛЕВ

Зірки радять вам взятися за домашню роботу і закінчити справи, які ви давно відкладали на потім. І тут справа не тільки в прибиранні, але і в стосунках з людьми.

ДІВА

Сьогодні ви страждаєте і не знаєте, з чого почати. Ваша поспішність у справах призведе до проблем на роботі. Ви отримаєте наганяй від шефа і настрій буде зіпсовано до самого вечора.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні ви настільки окрилені новиною, яку отримаєте з самого ранку, що вам буде здаватися, ніби весь світ лежить у ваших ніг і все люди щасливі разом з вами.

СКОРПІОН

Сьогодні навіть найменше зміна у вашій поведінці по відношенню до коханої людини — принесе вам велику користь у ваших стосунках. Але стежте за мовою.

СТРІЛЕЦЬ

Вам найкраще сьогодні побути на самоті і обдумати ваші плани на подальшу вашу життя. Ви давно відкладали цю розмову з собою.

КОЗЕРІГ

Вам варто взяти себе в руки і нарешті подивитися вашому страху в очі. Припиніть тікати від того, що і так неминуче. Купити квиток може кожен, а ось відправитися в дорогу — немає.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні вам слід ретельно прислухатися до свого здоров’я. Якщо вам погано, варто звернутися до лікаря. А, якщо це лише кішки на душі — варто поговорити з тим, хто став причиною цих кішок.

РИБИ

Фортуна сьогодні на вашому боці. Візьміть її за хвіст і домагайтеся найвищих результатів.

Джерело.