Викрадення дітей у Кам’янці-Подільському: поліція зробила заяву

У мережі Facebook учасники спільнот Кам’янця-Подільського почали ділитись інформацією про підозрілих осіб, які наче б то чатували на дітей поблизу ігрових майданчиків. Масла у вогонь долили повідомлення від вчителів та вихователів, у яких йшлось про необхідність звернути увагу на спілкування дітей з незнайомими особами.

 

 

У зв’язку з цим в поліції Кам’янця-Подільського зробили наступну заяву: Шановні кам’янчани, у зв’язку з інформацією, яка нещодавно була поширена в соціальних мережах про викрадення дітей у нашому місті, повідомляємо – станом на 20.09.2018 Кам’янець -Подільським відділом поліції не зареєстрованого жодного факту викрадення дітей! Просимо не поширювати неперевірену інформацію та не панікувати! Водночас, просимо звертати увагу на сторонніх осіб, які в різний спосіб починають розмову до ваших дітей та повідомте малечу, що розмовляти із незнайомцями не потрібно та тим паче йти із ними ні в якому разі не можна! При отриманні будь-якої інформації щодо таких фактів просимо терміново повідомити на гарячу лінію поліції 102.

Також у поліції зазначили: Управління освіти було проінформоване про потребу у профілактичних бесідах в навчальних закладах на дану тему, щоб вчителі попередили дітей і діти були обережними та не спілкувалися із сторонніми людьми. Наголошуємо, що зареєстрованих даних фактів у нашому місті не було!

 

Джерело.