На Чернігівщині син мера, після п’яного ДТП їздить на новенькій машині та нападає на місцевих жителів

Син мера міста Прилуки, що на Чернігівщині, Ярослав Попенко після ДТП, коли він у стані алкогольного сп’яніння збив електричну опору, продовжує їздити за кермом нової автівки та жорстоко побив місцевого мешканця.

 

 

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомляють активісти громадської організації «Небайдужі прилучани».

«20 вересня 2018 один з небайдужих, Роман, приїхав до начальника поліції, привіз подяку (грамоту від ГО ) за супровід вело мотопробігу. На виході з приміщення на нього напав син міського голови Попенко Ярослав.Синок був в неадекватному стані, більш за все в стані наркотичного сп’яніння… зі словами “Прєвєт Рома” зненацька наніс удар ногою і попав по руці. Потім хутко зник з місця події на сірій мазді. У Романа перелом руки», – зазначив активіст організації.

Сама міська очільниця та за сумісництвом мати мажора-п’яниці Ольга Попенко не коментує ситуацію, відомо, що після інциденту вона пішла у відпустку, отримати коментар від неї не вдалося.

Місцеві жителі зазначають, що син мера зараз їздить на новій машині, очевидно в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. «Будьте обережні. Воно їздить по місту на сірій Mazda 6», – попереджає місцевий мешканець. у свою чергу, місцева поліція у цій ситуації бездіє.

Джерело.