Вирішила по молодості підзаробити грошей по-швидкому, подруги підказали де стати і чекати машину

Сталося це в далекі 80-ті. Коли не було ні інтернету, ні «ceксy в СРСР», інженер отримував 130 рублів, а в глухих провінціях про «принади капіталізму» більшість народу навіть не підозрювало.

Мені – простий дівчині з Богом забутого села, в чужому місті не вистачало грошей навіть на їжу, довелося піти на крайнощі. Подруги з інституту сказали куди стати, щоб заробити на швидку руку.

– Потрібен підробіток за хороші гроші? З твоєю молодістю – так не питання! – посміхнулися досвідчені подруги і пояснили, де потрібно стати ввечері і дочекатися хлопців на машині.

Наївна сільська дівчина 17 років від роду нічого навіть не запідозрила – і, задоволена, махнула на автобусі до вокзалу на вказане місце. Постояла трохи – пригальмовує поруч тачка. Звідти хлопець:

– Чому стоїмо? Кого чекаємо?

– Мені б грошей заробити трохи.

Посмішка.

– Ну, так сідай! Поїдемо – заробиш.

Від’їхали кілометрів зо два, звернули у двір, привели дівчинку в квартиру.

– Ну що, – каже один з хлопців – йди давай у ванну, помий там що потрібно. А ми в кімнаті почекаємо.

– Ага! – радісно кивнула красуня, прикрила кімнатні двері і пішла у ванну.

Пацани в кімнаті відкрили шампанське.



Врубили музику. Випили небагато. Почекали. Ще почекали. Немає дівки! Так що за фiгня, скільки можна пiдмuвaтися! – пішли за нею. І тільки вийшли з кімнати – перед ними картина Рєпіна.

Підлога в коридорі аж блищить. Ванна і туалет видерти до білосніжного сяйва. Посуд на кухні, який тиждень збирався, перемитий і акуратно складений. А дівчинка закінчує з роками нечищеною від жиру плитою.

Приголомшені пацани таке побачили вперше в житті. Переглянулися, один сказав «oxpєнєть!», Витягнув з кишені пачку бузкових 25-рублевок і відрахував Попелюшкі 8 штук – 200 рублів.

– ОГО! – розкрила очі дівчисько. Це все мені???

– Тобі. Бери і їдь додому. Таксі викликати?

– Хлопчики! Це ж такі гроші! Давайте я вам швиденько ще вікна відмию – а то я не встигла!

Джерело.