На Тернопільщині підозрюваного у подвійному вбивстві знайшли повішаним (ФОТО)

22 вересня на хуторі Лиса, що в Підгаєцькому районі, двох жінок, 60-річну пенсіонерку та її 26-річну доньку, родичі знайшли мертвими у власному помешкані зі слідами насильницької смерті.

Вдома знаходився семирічний хлопчик, син молодшої з убитих. Як виявилося, смерть рідних відбулася на його очах.

У скоєні злочину поліцейські обґрунтовано підозрювали раніше судимого 31-річного мешканця сусіднього села Вербів – Ігоря Олійника, який в минулому мав стосунки з молодою жінкою.


Як повідомляє офіційний сайт Національної поліції в Тернопільській області, чоловік зустрічався з 26-річною краянкою, допомагав фінансово. Однак через деякий час вона знайшла іншого, через що і поплатилася життям.

Підозрюваний просив жінку залишитися з ним, погрожував, що якщо покине його, то він її заріже. Про такі погрози потерпіла навіть заявляла в місцеву поліцію.

У день трагедії підозрюваний підпалив хату брата колишньої. Новий співмешканець з родичами побіг гасити пожежу, а в домівці залишилися жінки та дитина. Озброєний ножем, вбивця зайшов до помешкання та наніс смертельні удари пенсіонерці та її дочці.



Не зважав навіть на присутність дитини. Порішивши обох, він лісом втік з хутора.

Чоловіка поліцейські оголосили у розшук. З малолітнім свідком важкого злочину працювали психологи та співробітники ювенальної превенції Головного управління Нацполіції області. Їм вдалося стабілізувати психологічний стан дитини, вивести його зі стану глибокого стресу. Також фахівці надали психологічну підтримку рідним потерпілих.

В понеділок, 24 вересня, працівники поліції знайшли підозрюваного у тяжкому злочині повішеним у власному селі. Чоловік порішив з життям у садку односельчанина.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 2 пункту 1 статті 115 Кримінального Кодексу країни. Слідчі дії тривають.

Джерело.