На Волині поліцейські посеред ночі викинули батька з 8 дітьми з авто – ЗМІ

У холодну ніч в Любомлі, що на Волині, правоохоронці висадили чоловіка з вісьмома дітьми з бусу посеред траси. Про це пише видання “Радар“, зазначаючи, що отримало інформацію безпосередньо від учасника інциденту.

 

 

ЗМІ зазначає, що нововолинський водій Андрій Миколайович зателефонував їм опівночі та повідомив, що на виїзді з Любомлю його зупинили поліцейські. “Перевірили авто за електронною системою “Рубіж” і виявили, що власник машини (нововолинець їздить за довіреністю) був за щось оштрафований і досі не сплатив штраф. Цей власник мешкає в іншій області, а нововолинець став заручником ситуації. Тому бус зараз конфіскують і поставлять на штрафмайданчик у Любомлі, а ти, водію, виходь із усіма своїми пасажирами серед ночі і йди куди знаєш”, — переповідають журналісти розмову з водієм.

У цей час в автомобілі разом із чоловіком перебували восьмеро його дітей, зокрема й 1,5-місячне немовля. “Куди їм серед глубокої ночі? Під хату начальника районного відділу поліції?” — питає водій копів.

“А то не наша проблема, — кажуть Андрію патрульні.



— Хочеш — наймай таксі. А хочеш — іди зі своїми дітьми в готель і ночуй там, а вранці лови таксі”.

Журналісти телефоном запропонували законний варіант: один із патрульних сяде в бус, доїде разом із багатодітною родиною до Нововолинська, а звідти — якщо вже не можна залишити бус на штрафмайданчику в Нововолинську — доправить його до Любомля. Патрульні від цього варіанту відмовилися.

Також ЗМІ називає прізвища ймовірних поліцейських — лейтенант поліції Яговенко Олександр Володимирович і рядовий Пархонюк Богдан Володимирович.

Джерело.