На Черкащині після побиття однолітками третьокласник впав у кому

Щось дивне сталося в одній зі шкіл Черкаської області: восьмирічний хлопчик дістав серйозні травми, через які впав у кому. Перед тим, як втратити тяму, дитина розповіла матері, що її побили однокласники, навіть назвав імена. Тим часом однолітки твердять, що Давидко впав униз головою із гірки на дитячому майданчику. Йдеться в сюжеті «Факти.ICTV».

 

 

Давид після школи прийшов на роботу до мами, яка працює в магазині, увесь побитий. Дитина ледь говорила. Хлопчик розповів матері, що його сильно били двоє ровесників.



Та учні школи, куди ходить Давидко, запевняють поліцію, що то хлопчик так невдало упав із двометрової гірки на дитячому майданчику неподалік освітнього закладу.

Що трапилося – розбиралися телевізійники. Восьмилітній Давид після операції та важкої травми потроху оговтується в реанімаційному відділенні Чорнобаївської районної лікарні. Три дні тому третьокласник після уроків ледь живий прийшов до мами на роботу (жінка працює в крамниці). Сказав: побили однолітки. Мати хлопчика, Марина Лавріненко, розповідає: «Він прийшов до мене у важкому стані. Сказав, що його побили. На лиці було, одежа була брудна, він жалівся на біль в руці сильний…» До лікарні дитину доправили в важкому стані: щоб його транспортувати, викликали санавіацію з обласного центру.

Сергій Чуба, в. о. головлікаря «Закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітки, закрита травма черевної порожнини, була підозра на внутрічерепну кровотечу, яка підтвердилася». Поліції і мамі Давид назвав імена кривдників. Бабуся потерпілого хлопчика Галина Попова каже: конфлікти в класі між хлопчаками відбувалися часто. «Оце першого вересня була гематома на вусі. Потім нога була побита. Я до вчителя буквально приходила в середу». Класна керівниця підтвердила, що конфлікт між однокласниками існував, щоб його залагодити, проводила бесіди з батьками і дітьми. Журналісти змогли зв’язатися по телефону з матір’ю одного із однокласників, яких назвав Давид. Та жінка запевнила, що того в день, коли Давидко отрима травми, її сина одразу після занять забрав із школи тато. Після інциденту у школі опитали учнів. Та за словами кількох, Давид начебто упав із гірки на ігровому майданчику поблизу школи. Тепер правоохоронцям належить перевірити обидві версії.

 

Джерело.