Співак Pianoбой відзначився курйозною витівкою на концерті в Чернівцях: несподівані деталі

Український співак Дмитро Шуров, відомий як Pianoбой, розповів прихильникам, який кумедний випадок стався з ним на концерті в Чернівцях.

Курйозна ситуація сталась під час концерту на День міста, 6 жовтня, про що артист розповів у своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

дякую, Чернівці) завтра накидаю сторіз, сьогодні вже зв‘язок не дуже. стався кумедний епізод – коли стрибнув до людей незаплановано (бо сцена дуже висока, зашита і не передбачала залазювання назад) – привітався з вами і попросив охоронців місцевих підсадити, а вони кажуть «не можна, служба». я кажу «та годі, ви шо, концерт же ж триває, закиньте мене назад». а пацани мені – «не можна». нарешті у країні порядок) дерся сам, як брюс лі, а сестра тягнула) мабуть, ржачно було збоку. а загалом все круто, до зустрічі навесні, гарне місто.



Love and Peace #pianoбой #ordinarymagic #чернівці #inflight #всещотебеневбиває

Допис, поширений Dmitry Shurov (@dmitry_shurov)

За його словами, в пориві емоцій він стрибнув зі сцени до своїх прихильників. Люди в захваті підтримали його. Та от повернутись назад на сцену далось Дмитру Шурову не так легко.

“Стався кумедний епізод – коли стрибнув до людей незаплановано (сцена дуже висока, зашита і не передбачала можливості залізти) – привітався і попросив місцевих охоронців підсадити, вони відповіли, що їм “не можна, служба”. Я кажу: “Та годі, ви що, концерт же ж триває. Закиньте мене назад”. А вони мені: “Не можна”, – зазначив Дмитро Шуров.

Упродовж кількох секунд Pianoбой намагався знайти вихід на сцену. Зрозумівши, що іншого вибору в нього немає, співак посеред концерту самотужки почав видиратись.

“Дерся сам, як Брюс Лі, а сестра тягнула. Мабуть, смішно виглядало збоку”, – додав Pianoбой.

Артист додав відео, на якому видно, як він зістрибнув зі сцени до прихильників та привітався з ними. Курйозного моменту повернення на сцену наразі не опублікували в мережі.