“Сподіваюся, ти помреш у муках”: хмельничан обурила нелюдська витівка директора притулку

Чоловік робить вигляд, що п’є каву, а потім викидає зі склянки отруту. Минулого тижня, 3 жовтня, жителі Хмельницького виявили, що хтось із місцевих почав труїти собак. Після чого активісти вирішили з’ясувати суть справи і виявили, що людиною, яка нещадно вбиває собак, виявився директор міського притулку (Центру поводження з тваринами), начальник бригади вилову собак ХКП “Спецкомунтранс” Владислав Медляковський. Відповідне відео можна подивитися в Instagram.

 

 

На відео чоловік нібито п’є каву, а потім викидає зі склянки маленькі шматочки ковбаси з отрутою.

У повідомленні під фото вказано, що одну руду отруєну собаку привезла поліція в ветлікарню, а іншу (чорну) – волонтер Ірина слідом за екіпажем поліції. Руда собака померла, а чорну вдалося врятувати, хоч вона до сих пір у важкому стані.

“Я, Чумаков Кирило Анатолійович вимагаю від правоохоронців притягнення до відповідальності всіх винних і прошу ЗМІ про негайну реакцію на цей інцидент! І вимагаю у мера нашого міста негайного звільнення цих догхантерів, які сьогодні представляють собою владу”, – підкреслив лікар ветеринарної медицини.

Байдужим не зміг залишитися абсолютно ніхто, у користувачів мережі такий вчинок викликав злість, яка супроводжувалася нецензурними словами на адресу директора міського притулку.

Джерело.