У санаторії на Хмельниччині вихователь бив дітей ногами – «щоб заспокоїти»

В одному з санаторіїв Хмельницької області України вихователь застосовував неприпустимі заходи до дітей, які проходили курс оздоровлення.  У селі Великий Жванчик (Хмельницька область) розташувався обласний дитячий пульмонологічний санаторій. Вихователь, який працює в цьому оздоровчому закладі, бив дітей ногами і змушував їх стояти на колінах з піднятими руками. Про це повідомляє уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

 

 

На своїй офіційній сторінці він написав пост про насильство, яке відбувалося в санаторії.

«Пізно ввечері минулої п’ятниці один з хлопчиків, який проходив лікування в санаторії, подзвонив мамі і в розпачі розповів, як утік від вихователя, який, для того щоб заспокоїти дітей, які «розгулялися» перед сном, почав бити їх ногами по ногах і по потилиці, а потім змусив стояти на колінах обличчям до стіни з піднятими вгору руками. Хлопчик зміг втекти і встиг зробити фото. Мати, як могла заспокоїла дитину, а вранці забрала його з лікувального закладу!»

Люди обурені такими «виховними заходами». Ось що написали користувачі Мережі в коментарях: «Судити таких вихователів!», «Такими методами ламають психіку і життя дітям.



Сподіваюся, ці люди будуть покарані », «Більше ніж впевнена, що педагог відбудеться мораллю. Як завжди », « Якщо ти ненавидиш дітей, то навіщо йдеш працювати в дитячий заклад?».

»Якби з моєю дитиною так вчинили, я б взяла батіг і стьобала б викладача до тих пір, поки мене б від нього не відтягли.

Джерело.