Як на війні: у вихідні на дорогах краю загинуло п’ятеро людей

Дев’ять аварій трапилося на Тернопільщині минулими вихідними. У ДТП загинуло п’ятеро людей.
Аварія із смертельними наслідками трапилася учора близько двадцятої. Поблизу смт. Дружба Теребовлянського району водій Mitsubishi Pajero наїхав на 69-річного велосипедиста.

«Інспектори оперативно прибули на місце події та з’ясували, що 66-річний водій Mitsubishi Pajero, не впоравшись з керуванням, аби уникнути зіткнення з автомобілем, що рухався у зустрічному напрямку, різко звернув праворуч та здійснив наїзд на 69-річного велосипедиста. Пенсіонера одразу ж шпиталізували в один з найближчих медичних закладів. Проте згодом чоловік, на жаль, помер у лікарні.



Більш детально обставини інциденту вивчає слідчо-оперативна група», – повідомили у Патрульній поліції краю.

Ще одне ДТП зі смертельними наслідками трапилося поблизу села Добромишль Монастириського району. Водій автомобіля збив велосипедиста 1966-го року народження; чоловік помер у лікарні.

Не минуло без трагічних ДТП і тринадцяте жовтня. У селі Смиківці водій автомобіля Daewoo Lanos наїхав на пішохода, внаслідок чого чоловік загинув на місці. У Чорткові водій автомобіля Hyundai Santa Fe збив чоловіка 1941-го року народження. Постраждалого доправили до лікарні, але врятувати життя йому не вдалося.

15-го жовтня у Збаражі водій автомобіля ВАЗ-2108, перевищивши швидкість, збив малолітнього велосипедиста. Дитину у тяжкому стані доправили до лікувального закладу.

У поліції нагадують: у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється не більше ніж 50 км/год. За перевищення швидкості поліцейські штрафуватимуть.

Джерело.