“Воюють усі алкаші”: У Житомирі водій маршрутки принизив учасника АТО

У Житомирі в суботу, 20 жовтня, водій міської маршрутки нахамив учаснику АТО, десантникові Андрію Лисаку, коли той пред’явив посвідчення учасника бойових дій.

 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Юлія Толмачова, уточнивши, що йдеться про маршрутку №8 (вул. Праці – вул. Баранова).

“Маршрутники сєпари в Житомирі далі нахабніють і хамлять нашим захисникам-героям. Десантник Андрій Лисак сьогодні сів у маршрутку 8, номер авто АМ 14 08 АП, під керуванням Гармаша Володимира, і при пред’явленні посвідчення УБД почув на свою адресу купу образ і звинувачень. Виявляється, через наших хлопців, через наших захисників, героїв почалася війна, виявляється, воюють усі алкаші в нашій армії”, – написала Толмачова.

Вона додала, що АТОвець у відповідь водієві не грубіянив і не хамив. У коментарях до посту Лисак розповів, що такий інцидент стався з ним вперше за п’ять років.

“Завжди ставлюся з повагою до водіїв, вітаюся.



А тут у відповідь на те, що показав посвідчення, чую: “Тобі не соромно показувати мені це посвідчення?!” Я просто втратив дар мови… Як можна людині пояснити і щось довести, якщо “я туди їздив раз, бачив, як ви там п’єте!” Все, що бачив, це п’яних солдатів. А не бачив і не чув вибухи, не ховався від снайпера, що не копав землянки… Не відчував запах крові, який не вивітрюється…” – написав український військовослужбовець.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук сказав, що і водій, і перевізник після інциденту вибачилися перед десантником, передає “Житомир.info”.

“Ми з’ясували обставини цього конфлікту. Перевізник провела роз’яснювальну роботу з водієм, вони вибачилися. Перевізник засуджує таке ставлення з боку водіїв до учасників бойових дій і обіцяє провести відповідну роботу з іншими водіями. На 22 жовтня в мерії запланована зустріч з представниками АТОвців, щоб виробити стратегію їхньої поведінки під час подібних ситуацій і в подальшому їх уникати”, – прокоментував скандальний випадок у маршрутці Ткачук.

Джерело.