Вбили, витерли кров і втекли: На Запоріжжі мати з сином і подругою жорстоко розправилися з подружжям

У Запорізькій області троє жителів Оріхова – мати, її дорослий син і подруга, прийшли в гості до подружньої пари, і, посварившись з ними жорстоко вбили.

 

 

В той день, мати повідомила синові, начебто господар будинку до неї чіплявся і між чоловіками зав’язалася бійка, в результаті якої обвинувачений наніс власнику будинку 10 ножових поранень, від яких той помер на місці.

У цей час у жінок на кухні відбувався не менше трагічний конфлікт – гості накинулися на господиню будинку і повалили її на підлогу, б’ючи руками та ногами, а потім почали наносити удари металевою каструлею.

Після цього, наповнивши водою каструлю, вони опускали туди голову потерпілої і, врешті-решт, кинули її без свідомості обличчям вниз. Одна з них, яка вже має кілька судимостей, схопила ніж і завдала поранення потерпілій у ногу і спину, зачепивши серце. Жінка померла.

Потім обвинувачена, зайшовши з ножем до кімнати, де билися чоловіки, штрикнула кілька разів ще й власника будинку. Після всього скоєного трійця накрила трупи, витерла кров і втекла.

Оріхівський райсуд визнав всіх трьох винними за статтею “умисне вбивство” і засудив їх до позбавлення волі: матір – на 8 років, її сина – на 13, а подружку – на 15 років за гратами.

Джерело.