Американець просить допомогти розшукати родичів з Тернопільщини

Американець з українським корінням Eros Peterson у соцмережі Фейсбук звернувся до жителів Тернопільщини з проханням допомогти розшукати родичів.

 

 

Чоловік хоче зробити приємно своєму батькові. Йому виповнюється 80 років, але він й гадки не має чи є ще хтось з його родичів. Тому, син вирішив, через соцмережі, відшукати бодай когось. Історії про своє українське коріння їм розповідала бабуся. Відомо, що декілька українців з його родини емігрували на початку 1900-х до Північної Америки і, приблизно до 1920-1930 років.

«Дорогі друзі, привіт! Будь ласка, пробачайте мого українця, тому що я використовую Google Перекладач для спілкування в цій групі (моя рідна мова англійська). Я досліджую прізвище Катаринов / Катарінів, оскільки це прізвище одного з моїх родичів, який народився у Тернопільській області Розици Скалат.



Якщо у вас є це прізвище, я б зацікавлений у спілкуванні з вами, щоб я міг ще більше досліджувати свою генеалогію. Незабаром я додам кілька фотографій мого романа. Мета для мене полягає в тому, щоб завершити сімейний рекорд для мого батька, якому виповнилося 80 років, і не має уявлення про те, хто з його родини може бути іншим, ніж те, що моя бабуся сказала нам до її смерті в 2002 році. Деякі люди в сімейна історія емігрувала до Північної Америки на початку 1900-х до кінця 1920-1930-х років. Для завершення відсутніх частин головоломки було б чудовим подарунком для мого батька, і я б дуже вдячний за будь-яку допомогу, яку може надати громада. Ви можете надіслати мені повідомлення тут, і я постараюся відповісти, як тільки зможу. Позначте будь-який пропел, котрий ви думаєте, може допомогти мені в моєму пошуку. Велике спасибі за вашу допомогу».

Якщо Ви знаєте когось із прізвищем Катаринов чи Катарінів, родом з Тернопільської області міста Скалат – Ерос просить відгукнутись.

Джерело.