Віктор Павлік закликав шанувальників припинити збір грошей на лікування сина

Український співак Віктор Павлік, у молодшого сина якого діагностували саркому, знову звернувся до шанувальників з закликом зупинити збір коштів.

Раніше артист вже повідомляв про те, що призупинив збір коштів на лікування та додав, що мріє про те, щоб залишилися зайві гроші, аби родина Віктора могла віддати їх тим, хто потребує лікування.

Однак наразі виконавець на своїй сторінці Facebook оприлюднив відеозвернення, у якому підкреслив, що зібраних коштів на лікування його сина вже досить, тому що вирішив лікувати сина в Україні.

“В першу чергу щиро дякую за те, що відгукнулися дуже багато людей. Дякую за молитви, духовну підтримку. Дякую за фінансову підтримку. Вона дуже допомагає нам. Хочу сказати, що лікування поки що проходить в Україні.



За кордон поки не їдемо, хоча пропозицій дуже багато з різних країн світу. Як сказали наші українські лікарі-онкологи: “Не заважайте нам лікувати сина”. Тому я хочу сказати, що збір коштів для лікування мого сина поки що я прошу припинити. Прошу перестати слати мені гроші, бо того, що ви мені прислали, більш ніж достатньо “, – заявив співак.

Також музикант запевнив, що всі кошти, які залишаться після лікування сина, він віддасть комусь іншому теж на боротьбу з хворобою.

“Звичайно, якщо якісь гроші залишаться, на що я сподіваюся, вони будуть однозначно використані для допомоги комусь іншому з такою ж або іншою хворобою, де потрібні великі кошти. Оскільки, на жаль, багато людей хворіють, особливо діти. І є багато сімей, які не мають грошей. Тому не переживайте: всі кошти, які я отримав на лікування Павла, вони всі будуть використані за призначенням. Ні копійки я для себе не візьму. Можете в цьому не сумніватися”, – підкреслив Павлік.