Полтавський активіст спіймав поліцію на отриманні хабара

Під Полтавою співробітники поліції отримали неправомірну вигоду. 4 листопада у Полтавському районі поліціянти зупинили водія та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

 

 

Правоохоронці без свідків перевірили його на стан сп’яніння, використовуючи не нову трубку на алкотестері. За результатами перевірки рівень алкоголю в його крові склав 0,45 проміле.

Про це у Фейсбуці повідомив блогер і активіст Дмитро Бурмака.

Далі поліціянти запропонували за 3 тисячі гривень вирішити питання на місці. У чоловіка було лише 800 гривень, але й цього виявилося достатньо. Поліціянти отримали хабар у службовому автомобілі.

Бурмака Дмитро
Сьогодні зранку виїхав на місце отримання хабаря співробітниками поліції Полтавського району. Водій зателефонував та повідомив, що був зупинений поліціянтами, під час бесіди вони виявили начебто у нього ознаки сп’яніння, без свідків продули його на Драгері, трубку використовували не нову.



Драгер показав 0,45 проміле. Зі слів заявника поліціянти запропонували вирішити питання на місці, цінна питання 3000 грн., людина вказала, що таких коштів не має, є тільки 800 грн. Такої суми було копам достатньо, передача коштів відбувалась в службовому авто. На даний час поліція проводє слідчі дії. Більш детальна інформація на ютуб каналі dima poltava.

Джерело.