У мене до вас єдине прохання: не мовчіть! Вакарчук зробив емоційне звернення

Співак, громадський діяч, лідер думок і групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук виступив перед молодими українськими підприємцями на урочистості з приводу дворіччя Young Business Club – одного з найпрестижніших бізнес-клубів в країні. Спікер поділився з аудиторією своїм баченням сучасного лідерства, а також життєво необхідних змін в країні.

 

 

«Щоб стати справжнім лідером, людині потрібно три речі, які будуть відрізняти його від інших людей – величезна працездатність; вміння брати на себе ризики і відповідальність за прийняті рішення; залізна витримка, тобто вміння не звертати увагу на зовнішній шум, який супроводжує на шляху до мети », – з такими словами Святослав звернувся до публіки, що складалася з проактивних молодих бізнесменів. На думку громадського діяча, зміни в країні настануть не тоді, коли чергову посаду займе нова людина, а лише тоді, коли українці створять громадський захист своїх прав і нову політичну культуру.

«В Україні є одна категорія людей, які точно претендують на створення цієї громадської захисту. Для цієї категорії людей такі зміни є життєво необхідними, і якщо вони не наступлять, то амбіції цієї категорії людей залишаться незадоволеними, а цілі – не досягнуто. Ця категорія людей – молоді бізнесмени, які ставлять перед собою великі цілі і кожен день думають над тим, як стати успішніше », – упевнений Вакарчук.

Протягом всього виступу спікера червоною ниткою йшов message щодо неприпустимості байдужості і пасивності громадян щодо того, що відбувається в країні. «У мене до вас єдине прохання: не мовчіть! Зміни починаються з кожного з нас.



Разом ми цю країну змінимо. Поодинці – немає. Поодинці ми максимум зможемо домовитися про власний комфорт », – заявив громадський діяч і резюмував:« Невже для людини, яка прагне до успіху, може бути щось приємніше, ніж усвідомлення, що він – частина великого успіху – успіху країни? ».

На ряду з виступами яскравих і цікавих спікерів, керівництво Young Business Club представило результати роботи клубу за поточний рік і окреслило вектор руху на майбутній, а проведений благодійний аукціон картин зібрав майже 170 тисяч гривень. Кошти, виручені з продажу лотів, будуть направлені на розвиток підприємництва в Україні.

Джерело.