Страшні подробиці розправи над дівчинкою під Харковом: Алісі не вистачило 300 метрів

Більше доби місцеві жителі і поліція старанно шукали зниклу 15-річну студентку архітектурного коледжу Алісу О., проте живий її знайти, на жаль, вже не судилося Як відомо, її тіло було виявлено в лісопосадці неподалік від селища Покотилівка Харківської області 3 листопада.

 

Висновки експертів підтвердили страшні припущення, що стосуються долі дівчини: Аліса була згвалтована, а потім задушена.

Місце, де було знайдено тіло Аліси
Ось що відомо про сім’ю, в якій проживала дівчина.

У Покотилівку Аліса приїхала з мамою і молодшою сестричкою Аліною зовсім недавно, близько 2х років тому.

Дівчина була не конфліктною, але і неповідомчою.

Місцевий жителі розповідають, що мати Аліси Вікторія переїхала в селище з дітьми, після розриву відносин зі своїм чоловіком. Конкретних причин, через які вона змушена була змінити місце проживання докладно ніхто не знає. Однак відомо, що Аліса говорила про те, що вони не хочуть, щоб їх батько знав місцезнаходження сім’ї.

А самій Алісі місцеві відгукувалися позитивно: спокійна дитина, привітна. Мало, чим відрізняється від інших дітей.

Так само Анна розповіла, що був у Аліси і один. Хлопець жив Новоселівці і був приблизно одного віку з Алісою. Вони передзвонювалися часто.

“У соціальних мережах я читала, що Аліса нібито наркотики вживала, або спиртним балувалася, я взагалі не розумію, звідки такі чутки беруться? Тим більше, що пишуть про це люди, які не були знайомими з Алісою.



Моя подружка не любила галасливих компаній. Ні спиртного, ні наркотиків вона ніколи не пробувала. Це я точно знаю!»- підкреслила подруга загиблої Аліси.

Відомо, що в день вбивства, Аліса збиралася їхати до Харкова на навчання на електричці. Приблизно о сьомій ранку дівчинка вийшла з дому. До станції потрібно було пройти по доріжці, прокладеній крізь зарості, потім перейти через трасу.

Електричка до Харкова відправлялася о 07: 20. Мама дівчинки збиралася їхати в місто на наступній електричці, буквально кілька хвилин по тому. Жінка так само йшла через зарості, коли несподівано біля невеликого містка через струмок вона виявила кросівку дочки. Перелякана Вікторія відразу набрала номер мобільного Аліси. Але телефон був поза зоною доступу.

Жінка почала методично прочісувати зарості навколо місця, де вона знайшла взуття своєї дитини. Однак результатів це не принесло. У коледжі через годину Вікторії повідомили, що Аліса на заняттях так і не з’явилася.

До пошуків підключилися місцеві жителі. Однак Аліса немов у воду канула. Увечері мама дівчинки звернулася в поліцію.

Тіло Аліси знайшли оперативники лише наступного ранку. На обличчі студентки було видно сліди побоїв. Інші подробиці поки в поліції не повідомляють. Відомо лише те, що дівчинка була без взуття. Другу кросівку Аліси виявили в кущах, в декількох десятках метрів від тіла.

Місцевий активіст Андрій Резуненко пройшов весь шлях від будинку дівчинки до залізничної станції. За його твердженням, кросівки Аліси були виявлені по інший бік дороги. Складалося таке враження, що дівчинка, тікаючи від когось, скинула взуття.

Виходить, що Аліса, тікаючи від маніяка, могла втратити взуття. Але добігти до залізничної платформи, де її могли врятувати пасажири, вона не встигла всього якихось три сотні метрів. Або ж вбивця спочатку забрав взуття жертви з собою, як сувенір, але по дорозі все-таки викинув кросівки в кущі.

За інформацією поліції, у Аліси пропав рюкзак з підручниками та зошитами. Він поки не знайдений.

Є відомості , що правоохоронці збираються опитати дев’ять тисяч можливих свідків. До пошуків убивці долучилися і активісти громадської організації «Даруй добро», які просили водіїв, які проїжджали 2 листопада в районі селища Бабаї Харківської області, переглянути відеореєстратори, сподіваючись помітити на узбіччях дороги людей, серед яких могла бути і Аліса.

Серед жителів селища ходять чутки, що Алісу вбив ув’язнений-втікач. До речі, пару днів по тому неподалік був виявлений ще один труп-чоловіка.

Жителі Бабаїв і Покотилівки бояться рано вранці чи пізно ввечері поодинці йти через ті зарості, де вбили Алісу. Деякі з них купують електрошокери.

Джерело.