Для кого 2019 рік буде найуспішнішим, а кому доведеться попрацювати: гороскоп на рік для всіх знаків Зодіаку

2019 рік вважається роком Земляної Жовтої Свині. Для кожного зі знаків Зодіаку будуть свої позитивні і негативні сторони впливу господині року. Дізнавшись про них, ви зможете істотно полегшити собі життя і досягти успіху в будь-якій сфері.

 

 

Астрологи радять в 2019 році представникам будь-якого знака Зодіаку якомога ретельніше аналізувати поведінку оточуючих людей. Поради екстрасенсів допоможуть вам розбиратися в людях, а це дуже корисне вміння в такий період.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець
Стихія Землі і стихія Вогню можуть співіснувати незалежно один від одного. Це означає що представникам Вогню буде набагато легше гнути свою лінію в 2019 році, поки біля керма буде Земляна Свиня. Людям з яскравим і незалежним характером можна сміливо займатися практично будь-якими справами, не переживаючи за наслідки.

Лев.



Цим людям здасться, що перед ними відкриті всі двері. Так і буде, але не за всіма дверима знаходяться лише світло і удача. Іноді доля буде ставити Левів перед вибором, а іноді і зовсім перевірить на міцність. Головне – не сумувати і не витрачати час на порожні образи і засмучення. Це дуже хороший рік, в який буде багато свободи.

Стрілець. Представникам даного Знака можна робити те, що вони люблять – подорожувати, пізнавати світ, здобувати нові знання, досвід, шукати свіжі емоції, знайомитися з людьми. Це буде прекрасний час для знайомств і укладення фінансових угод. Стрільці стануть більш привабливими для протилежної стaті. Найбільш сильно це проявиться ближче до осені.

Овен. У Овнів очікуються серйозні зміни в світогляді. У цих людей буде можливість їх прийняти або відмовитися від них. У будь-якому випадку, поглянути на все інакше стане корисно. Це прекрасний рік для самоаналізу і самокритики. Астрологи радять Овнам не зводити на гальмах конфлікти, якщо ті зачіпають їх честь або ідеали.

Стихія Повітря: Терези, Близнюки, Водолій
Всесвіт в 2019 році дасть представникам стихії Повітря шанс показати себе світу в новому світлі. Правда, буде важче заводити нових друзів і вирішувати нестандартні завдання. З іншого боку, Земляна Свиня дасть можливість представникам стихії Повітря оцінити те, що у них вже є.

Близнюки. Близнюкам астрологи радять зайнятися зміцненням здоров’я. Свиня сприяє загостренню шкідливих звичок, тому варто задуматися всерйоз над тим, як відгородити себе від них. Найбільш небезпечним буде не кyріння або aлкoголізм, а пcихологічні звички. Йдеться про сильнi розумовi фільтрu Близнюків – вони часто думають лише про себе.

Терези. У Терезів може видатися один з найстабільніших періодів за останні 10 років. Цей рік буде вкрай позитивним і позбавленим усіляких нестандартних проблем. Він хороший для доленосних рішень і грандіозних починів.

Водолій. Водоліям астрологи радять не переходити дорогу незнайомим людям. Ви можете нажити собі ворогів, що в 2019 році загpoжує привести до провалу. Що стосується сфери роботи і фінансів, то тут удача буде постійно поруч. Рік Свині ідеальний для подорожей, покупки будинку, машини, для зміни роботи, великих фінансових вкладень.

Стихія Води: Рак, Риби, Скорпіон
Проблеми будуть осідати y вашій свідомості, створюючи умови для стpeсів, розладів або апатії. Це буде далеко не найлегший рік, в який людям стихії Води будуть потрібні терпіння і витримка. Для цього представникам даних Знаків варто оточити себе правильними людьми, які зможуть підтримати їх.

Рак. У Раків може прокинутися заздрість, яка позбавить їх підтримки друзів і товаришів. У зв’язку з цим можуть з нізвідки з’являтися складні життєві ситуації. У будь-якому випадку Ракам краще не перебувати на самоті занадто довго, але і не ризикувати, відкриваючи свої секрети малознайомим особам.

Скорпіон. На початку року варто присвятити якомога більше часу роботі і пошуку нових захоплень. Ближче до літа рекомендується всерйоз задуматися про відпочинок. Приблизно в той же час Всесвіт постарається допомогти самотнім Скорпіонам зустріти свою любов. Головне якість успішних Скорпіонів – вміння швидко забувати образи.

Риби. У 2019 не можна забувати про те, що досконалих людей не існує. Земляна Свиня може пробудити в Рибах перфекціонізм, який зовсім не стане їхнім союзником. Бажано ретельніше продумувати плани на майбутнє і не судити себе занадто суворо.

Стихія Землі: Діва, Телець, Козеріг
Найщасливішими людьми в 2019 році виявляться представники стихії Землі. Жовта Свиня добре впливає на всі життєві аспекти таких людей, тому їм не варто розслаблятися в ті моменти, коли на підйомі буде настрій. У цих людей підвищиться уважність, тяга до знань, покращиться пам’ять.

Діва. У любові Дівам допоможе почуття глибокої поваги до другої половинки. У фінансових справах корисно буде прислухатися до інтуїції, приймаючи важливі рішення без поспіху. Це дуже продуктивний рік для монотонної роботи.

Козеріг. Козерогам, як і Дівам, слід звернути увагу на те, що діється в сфері роботи і фінансів. Всі найголовніші проблеми варто вирішувати негайно, щоб знижувати ймовірність стресів і переживань. Варто уникати порожніх обіцянок і розпускання чуток. Прийшов час сфокусуватися на важливих справах. Не потрібно переходити дорогу потенційним ворогам.

Телець. Тельцям цей рік принесе багато позитиву, але навіть у важких ситуаціях буде простіше зберігати гарний настрій. Навіть складні завдання не зможуть вибити Тельців з колії. Навпаки, можна почерпнути щось нове, набратися досвіду. Енергія стихії Землі позбавить представників цього Знака від образ, ревнощів і прагнення до негативних емоцій.

Джерело.