Доведено вченими: всі чоловіки закохуються в ту жінку, яка володіє цією рисою

Питання, яке турбує багатьох жінок, звучить так: яким жінкам чоловіки віддають перевагу? На підборах, з макіяжем чи ж ніжним і чутливим, яких потрібно захищати? Чоловіків насамперед привертають ті, хто володіє всього лише однією рисою.

 

 

Вчені після довгих досліджень прийшли до висновку, що чоловіки закохуються в щастя! Відповідь дуже проста – адже радісна людина більше привертає як чоловіків, так і жінок. З такою людиною щасливим буде будь-хто.

Кожен з нас трохи егоїст. І при виборі партнера ми в першу чергу думаємо про власне благополуччя. Дивлячись на нього ми на підсвідомому рівні приходимо до висновку, що поряд з таким партнером ми будемо щасливі.

У загальному випадку поняття щастя у всіх різне. Але якщо узагальнити, то більшість людей, в яких закохуються, мають ці якості:

1. Не “грузять”
Поруч з ними ви відчуваєте легкість.



Вони не сумують просто так, не скаржаться на життя і всіх навколо. Їм добре завжди і всюди.

2. Посміхаються
Психологи провели цікавий експеримент. Респондентам показали частину фотографій, на яких люди посміхаються, а частина – на яких вони серйозні. Потім учасників експерименту попросили відповісти, хто їм здається більш привабливим. Результат недивний: привабливими для них виявилися усміхнені люди. Навіть незважаючи на те, що їх не усміхнені “конкуренти” по природі більш красиві.

3. Ставляться до людей краще, ніж інші
В офісі новачок? “Та ну, дивний якийсь”. Молода людина хоче познайомитися з вами на вулиці? “Уpoд”. Як часто ми ставимо “ярлики” ще до того, як пізнаємо людину! З цієї причини високо цінуються люди, які максимально позитивно ставляться до оточуючих.

4. Вміють говорити не тільки про себе
Вміють не тільки розповідати про себе, а й слухати. Якщо ви вмієте піднімати настрій, дарувати радість і викликати посмішку, то це дорогого коштує!

5. Бачать позитивні моменти навіть у тих речах, де інші бачать негатив
Погана погода – це зрозуміло всім. Але навіщо акцентувати на цьому увагу, коли можна поспілкуватися про приємне? Такі люди притягують оточуючих.

Давайте уявимо, що чоловік запросив двох дівчат на один і той самий фільм. Кіно виявилося не найвдалішим. Перша дівчина тут же повідомила, що “це повний відстій”, і скривила губи. Природно, наш кавалер відчув себе невдахою. А друга дівчина погодилася із супутником, що “кіно не дуже”, але запропонувала, припустимо, скрасити враження від вечора походом в кондитерську. Вгадайте, в яку з панянок закохається чоловік?

Психотерапевт з Лондона Аллен де Боттон тривалий час вивчає ставлення чоловіків і жінок. Він прийшов до висновку, що «Інстинкти тягнуть нас до людей, які можуть зробити нас щасливими».

Таким чином, можна зробити висновки, що закохуються не в тих, хто абстрактно хороший зовні, а в тих, хто може подарувати тепло і турботу! А ви згодні з цим?

Джерело.