Вінничанин облив кохану кислотою, а пізніше замовив напад на неї

Наприкінці жовтня до вінницьких правоохоронців надійшло повідомлення, що ввечері до притулку для тимчасового перебування жінок, які постраждали від домашнього насильства, вдерлись двоє невідомих у масках.

 

 

Вахтеру стали погрожувати предметом, схожим на пістолет. Після того нанесли тілесні ушкодження 26-річній вагітній жінці, забрали її телефон і втекли на автомобілі. Потерпілу відразу госпіталізували до лікарні. Відомо, що плід вдалось зберегти. Сама жінка та працівники притулку не хочуть спілкуватись із журналістом.

Поліцейські управління карного розшуку спільно з працівниками Вінницького районного відділення оперативно знайшли автомобіль «Мітцубісі», на якому пересувались зловмисники, та затримали одного з них – 25-річного мешканця Черкаської області. Нині він перебуває під вартою.



Іншого розшукують.

А днями стало відомо про затримання ще одного фігуранта справи, який виявився колишнім співмешканцем потерпілої. Кажуть, що між ними постійно були чвари, а ревнивець навіть одного разу облив кохану кислотою. Вона втекла та наймала житло в Умані. Але і там чоловік її знайшов та черговий раз побив. Місцева поліція за цими фактами відкрила не одне кримінальне провадження. Цього разу залякана вагітна втекла вже до рідної Вінниччини, але і це її не врятувало. Саме тому на ґрунті неприязних стосунків з потерпілою молодик замовив її побиття. Його вже арештували. За злочин загрожує покарання до дванадцяти років ув’язнення.

Джерело.