Діти військових з Тернопільщини отримали подарунки з-за кордону

Діти військових з Тернопільщини отримали подарунки з-за кордону. «Теплом зігріємо серця» – саме такою є назва доброчинної акції, яку вже декілька років поспіль організовує Спілка Української Молоді. А започаткували її українські громади в діаспорі.

akc2

МАР’ЯНА МАРЕЦЬкоординатор акції у Тернополі:

«2014 рік – це вже тривали бойові дії на Сході, було багато загиблих і ще більше було вимушених переселенців. І члени нашої організації в діаспорі вирішили започаткувати таку акцію, яка називається «Теплом зігріємо серця», і в рамках цієї акції було зібрано подарунки для дітей військових і вимушених переселенців, і передано їх в Україну. І з тих пір акція кожного року,в часі різдвяних свят вона відбувається».     

Зі слів Мар’яни Марець, долучаються не лише члени СУМ, а й люди, які не входять в організацію. Відтак, ця акція об’єднала українців всього світу.



Тернопільщина цьогоріч отримала 215 святкових пакуночків з одягом, іграшками, канцелярією та солодощами, які передали зі Сполучених Штатів Америки, Канади та Великобританії.  Усі подарунки іменні.

11-річня Аня вже сама три роки є частинкою великою сумівської родини. Цьогоріч подарунок від співвітчизників з-за кордону надійшов і їй. Ще до початку заходу дівчинка поділилася з нами, на що очікує.

АНЯ МЕЛЬНИК:

«На гарний портфелик, цукерки і мандаринки».

Мама Ані – військовослужбовець військово-морських сил.