На Тернопільщині школяр утік із дому, його шукали уся родина, поліція та кінологи

Працівники Бучацького відділення поліції цілу ніч розшукував малолітнього жителя району. Хлопчик втік з дому після сварки з батьками.

До правоохоронців звернулися мешканці одного з сіл району із повідомленням про те, що їх син увечері, 22 листопада пішов з дому і досі не повернувся.

Передувала зникненню дитини сварка із матір’ю. Після інциденту він написав записку зі словами, що батьки його не люблять та непомітно втік з будинку.

Помітивши відсутність хлопчика родичі намагалися самостійно розшукати втікача, однак після декількох безуспішних годин пошуку, вони вирішили звернутися за допомогою в поліцію.

До розшуку хлопчика поліцейські, залучили кінолога і районних працівників служби надзвичайних ситуацій. Правоохоронці вирішили перевірити, чи часом хлопчик не подався до своєї 13-річної подружки, яка проживає у сусідньому селі. Батьки дівчинки перебували закордоном, тож втікач міг заночувати там.

Однак, дівчинка запевнила, що друг не приходив до неї. Та як виявилося через деякий час підліток збрехала.Хлопчина таки прийшов до неї, а коли зрозумів, що його розшукує поліція, злякався і сховався в шафі.



Коли ж працівники поліції покинули помешкання, він вирішив непомітно добиратися додому через лісопосадку. Його помітили та повернули батькам.

Джерело.