Розлючені кияни з ганьбою виштовхали депутатів з кулуарів: “Іуди! Хабарники! Крадії!”

Під час пленарного засідання в кулуарах Київради зібралися десятки столичних активістів, аби не дати депутатам проголосувати “за” незаконні забудови на Оболоні, Андріївському узвозі, Поштовій площі та Осокорках. Особливо “гаряче” народ зустрів кількох народних обранців, з криками “Ганьба шахраям!” виштовхавши їх за двері.

 

 

На горіхи попало двом депутатам Київради – ними виявилися Владислав Михайленко від Оболонського району та голова Постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування Олександр Міщенко.

“Іуди! Продажні шахраї! Ганьба хабарникам! Гнати таких потрібно з рядів міської влади! Нахаби!”, – з такими криками присутні підбігли та почали виштовхувати за двері обох депутатів, що по черзі покинули сесійну залу.

“Незаконно планується забудувати Оболонь 28-поверховими будинками, але з порушенням ДБН. Яку не береш статтю – скрізь порушення. Генеральна прокуратура має це розслідувати разом з НАБУ”, – ділиться з нами голова ГО “Товариство українських офіцерів” Володимир Лиходовський, що мешкає на Оболоні.

На адресу Владислава Михайленка сипалися звинувачення про зраду жителів Оболонського району.

“Він на побігеньках у забудовника Столара, який зараз будує багатоповерхівки, і був перший з тих, хто на комісії з питань містобудування, яку очолює Міщенко, емоційно виступив за забудову Оболоні і знесення басейну”, – продовжує голова ГО “Товариство українських офіцерів” Володимир Лиходовський.

Що ж стосується проекту рішення щодо затвердження детального плану в межах вулиці Північна, Оболонського проспекту, проспекту Героїв Сталінграду та вулиці Маршала Малиновського, які мали розглядатися на сьогоднішньому пленарному засіданні, то його було перенесено на наступний тиждень. Тож активісти запевнили, що зберуться в кулуарах і наступного разу, аби відстояти скасування даного проекту.

Джерело.