Реальна містика на сесії: в Чернігові з’явився невидимий будинок

Фактично жодна сесія Чернігівської міської ради не минає без казусів і «містики» в документах. Не стало винятком і сьогоднішнє засідання. Дуже цікавим виявилося питання № 35 порядку денного «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам».

 

 

А «містикою» запахло саме в пункті 1.4 цього проекту рішення. У документі зазначено: «Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Комфортна оселя» на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0650 га, по проспекту Миру, 19А для будівництва й обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування».

Здавалося б, усе нормально і нічого підозрілого немає. ОСББ із такою назвою дійсно створене. Але є маленька дрібниця – будинку за вказаною адресою не існує.



Виникає запитання – спостерігаємо «муніципальну містику» чи хтось хотів надурити чернігівців? Ситуація дивна, адже цей проект рішення винесений на сесію начальником міського управління земельних ресурсів Василем Дмитренком і був погоджений заступниками міського голови та керівниками підрозділів мерії. Це питання не знайшло підтримки серед депутатів.

Джерело.