На Тернопільщині у чоловіка в автівці знайшли небезпечний предмет

Працівники Кременецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного носіння кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

26 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення від невідомого. Додзвонювач запевнив поліцейських, що на його думку в транспортному засобі, який знаходиться на одній із центральних вулиць районного центру знаходиться заборонений предмет.

На місце події одразу виїхали працівники поліції, які виявили вказане авто, за кермом якого знаходився місцевий мешканець 1971 року народження. При проведенні поверхневого огляду автомобіля, правоохоронці виявили металевий предмет ззовні схожий на ніж без відповідних документів.
Вилучене поліцейські направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.