Одеські копи врятували дитину з наркопритону

Поліцейські помітили руку хлопчика, що стирчала з гори непотребу


Одеські копи врятували п’ятирічну дитину з наркопритону. Малюка виявили випадково, коли допомагали чоловікові, який перебував на вулиці в непритомному стані.

Як розповіла співробітниця поліції Зоя Мельник у своєму Facebook, чоловік, який втратив свідомість, був під дією наркотиків і, надавши йому допомогу, правоохоронці проводили його додому, де і виявили “цілий наркопритон” і малюка, який спав під брудною ковдрою серед купи мотлоху.

Дитина, за словами Мельника, була ослабленою і з підвищеною температурою: “Дитину з кубла забрали, не дивлячись на неадекватну поведінку відвідувачів. Чим могло закінчитися її перебування там, страшно уявити навіть”.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як поліцейські відібрали п’ятьох дітей у матері, яка зловживає спиртним. Копи розповіли, що “в будинку була жахлива антисанітарія, в кімнатах панував безлад, брудний дитячий одяг розкиданий, продукти харчування відсутні”.

Раніше схожий випадок стався в Дніпрі – там копи виявили двох хлопчиків, десяти і п’ятирічного віку, яких мати кинула в холодній хаті без їжі, а сама поїхала на роботу. Після дзвінка від поліції з проханням приїхати замість матері дітей з’явився чоловік, який заявив, що жінка приїхати не може, оскільки перебуває на роботі.

Також ми писали про те, що в Кам’янському відкрили дитячий будинок для дітей, які народилися за гратами у жінок, засуджених до тривалих термінів ув’язнення. У цьому дитбудинку малюки зможуть до трьох років проживати з матерями.