У Тернополі серед білого дня відбулося зухвале пограбування грального закладу

Зухвалий злочин серед білого вчинили двоє нападників. Невідомі пограбували приміщення Національної лотереї в Тернополі. Як наслідок потерпілі втратили дванадцять з половиною тисяч гривень та мобільний телефон. Один з працівників закладу опинився в лікарні з травмами голови.

До правоохоронців звернувся касир одного з місцевих гральних закладів. Чоловік розповів, що близько обідньої пори до приміщення зайшли двоє нетверезих молодиків. Він намагався самотужки спровадити нахабних чоловіків, тому й виник конфлікт.



Один з незнайомців спочатку накинувся на касира. На шум з підсобного приміщення вийшов ще один працівник, тоді й почалася справжня бійня.
Нападники, які за віком старші, нанесли тілесні ушкодження працівникам. Коли з каси забирали гроші і мобільний, потерпілі чинити опору вже не могли. 19-річного працівника карета швидкої допомоги доправила до медичного закладу із закритою черепно-мозковою травмою та травмою потилиці.
З місця злочину грабіжникам вдалося втекти. Проте вже наступного дня на слід одного з них вийшли оперативники карного розшуку Тернопільського відділу поліції. Раніше судимого 33-річного жителя села Біла Тернопільського району затримали в порядку статті 208 КПК. Особу його спільника встановлено, проводяться заходи щодо затримання.