У мережі з’явився перший тизер фінального сезону серіалу “Гра престолів”

У новому тизері можна побачити, як зустрічаються дві шалені стихії – холод, смерть, морок та гарячий вогонь.

Заключний сезон серіалу «Гра престолів» вийде на екрани у квітні 2019 року. Ми вже бачили перший промо-кадр до нього, а сьогодні можна оцінити і перший тизер. У 54-секундному ролику на карті Вестероса розгортається боротьба льоду і полум’я. Хто вийде з неї переможцем, дізнаємося вже через кілька місяці.

У новому тизері-трейлері можна побачити, як зустрічаються дві шалені стихії – холод, смерть та морок та гарячий вогонь, що символізує життя та боротьбу. Можна зрозуміти, що з приходом Білих Ходоків – приходить і справжня зима, яка з півночі на південь захоплює частину материка Вестеросу. На карті у відеоролику можна припустити, що великий бій відбудеться або: біля Рову Кейлін – давньої, майже повністю зруйнованої фортеці Перших Людей, що розташована в північній частині Перешийка; або ж біля Близнюків – родового замку Фреїв, побудованого на берегах річки Зелений Зубець.

Але журналісти схиляються все ж до першого варіанту, адже битва біля Рову Кейлін була б символічнішою з кількох причин: це кордон півночі (як одного з королівств Вестеросу) та півдня материка, а також, що через Рів раніше не зміг пробитись жоден завойовник (окрім Таргарієнів з драконами).



Можливо, саме там відбудеться грандіозна битва, яка завершить довгу історію світу “Пісні льоду і полум’я” Джорджа Мартіна.

Варто додати, що у фінальному восьмому сезоні буде всього шість серій, тривалістю у півтори години. За повідомленнями західних ЗМІ, бюджет кожного з епізодів склав близько 15 мільйонів доларів. Головні герої серіалу вже натякають на неочікуваний розвиток подій, де буде не лише багато смертей, а й зміни характерів та пріоритетів героїв.