Гвалтівників, що жорстоко знущалися над 16-річною дівчиною, відпустили на свободу

Гвалтівників, які в серпні впродовж 5 годин знущалися і гвалтували 16-річну дівчину, відпустили під заставу 140 тисяч гривень.

Про це повідомляє в Facebook користувач мережі Людмила Миколаївна.

Зокрема, жінка відзначає, що таке рішення виніс Броварський міжрайонний суд в особі судді Білик.

Жінка також нагадує, що в серпні насильники 5 годин знущалися над дівчиною, а після того, як жертва знепритомніла, її відносили в холодний душ. Після цього двох зловмисників вдалося заарештувати і відправити в СІЗО, однак через два місяці їх відпустили під заставу.Активістка також повідомляє, що коли потерпіла взнала про таке рішення суду, вона мало не наклала на себе руки.

Нагадаємо, в Києві на бульварі Вацлава Гавела педофіл напав на дитину і намагався затягнути його за гаражі.

Про це повідомляє користувач AS Ustenko на своїй сторінці в Facebook

Зокрема, повідомляється, що на бульварі Вацлава Гавела, 40, в Києві близько 8 ранку 13 грудня маніяк напав на школярку.

На щастя, в цей момент собаку вигулювала вчителька молодших класів школи №173 – вона то і врятувала дитину від біди.

Так, з’ясувалося, що чоловік за шию тягнув дівчинку-п’ятикласницю до гаражів. Зловмисник підкараулив дівчинку вранці в під’їзді, поки та чекала подругу. Вчителька почула крик дитини: «Дядя, відпусти!» Після цього вона почала голосно кричати і вимагати відпустити дитину.

Нападнику на вигляд було років 40, він був також одягнений у коричневу куртку з капюшоном. Після того, як жінка підняла крики зловмисник відпустив дівчинку і швидким кроком зник у дворах приватного сектора.

Як розповіла пізніше дівчинка, вона стояла в під’їзді, коли ззаду підійшов чоловік, залякав, наказав мовчати і поволік у бік гаражів і мусорки. У соцмережах повідомили, що на місце НП викликали поліцію, було написано заяву.