Рейтинг невиконаних обіцянок влади: підсумки року (відео)

Новий рік легкою ходою уривається в наше життя. І головне, що треба зробити – підвести підсумки року та розробити плани на майбутнє.

vr-800x484

Тож, журналісти «Ранку у Великому Місті» підготували рейтинг невиконаних обіцянок влади, політиків та правоохоронців, з якими нам доведеться крокувати у наступний рік.

Справа Мосійчука
У вересні минулого року, у залі парламенту оприлюднили відеодокази начебто корупційних дій нардепа Ігоря Мосійчука. Депутати одразу ж дали дозвіл на арешт. Проте суд визнав, що при затриманні були порушенні процесуальні норми, і нардепа відпустили. Зараз Ігор Мосійчук знову ходить у Верховну Раду, голосує за прийняття законопроектів та постанов.

Справа Бочковського
Справа ще одного високопосадовця і досі без судового рішення. На засіданні Кабміну заарештували за підозрою у корупції главу ДСНС Бочковського та його зама.



Йшло слідство. У справі з’являлись нові звинувачення, а от старі чомусь кудись зникли. Судових рішень наразі немає, схоже, що доказова база – недостатня.

Справа Боровика
У липні цього року затримали заступника прокурора Рівненщини Андрія Боровика. Його звинувачують у незаконному видобутку бурштину. Обіцяли швидке розслідування – проте судових рішень й досі немає. Копання бурштину не тільки руйнує природу, але й спустошує Держбюджет. Тож, єдиний вихід – легалізувати видобуток каміння. Про це вголос кричали нардепи у сесійній залі, та чомусь закону й досі немає. Кришувальникам такого бізнесу дуже не вигідно легалізувати його. А отже – чергова обіцянка влади, про закон та покарання залишилась лише цяцянкою…

Більше невиконаних обіцянок влади дивіться у відео