У Тернополі поліцейські пожартували зі своїм начальником (фотожаба)

В Тернополі триває переатестація працівників поліції. До складу комісії, яка перевіряє поліцейських, входить підполковник міліції, начальник сектору зв’язків з громадськістю ГУ НП у Тернопільській області Крета Сергій Йосипович.

14333568_1118824068198420_6082460794600095410_n

Сьогодні громадський активіст Іван Ковалик розмістив у Facebook фото Сергія Йосиповича із написом “на його совісті звільнені правоохоронці”.

“А в наших поліцейських є почуття гумору! Дуже приємно працювати з Сергій Крета в одній комісії)))) Якщо брати по показниках, як дуже любить доблесне начальство, Сергій по звільненню працівників впевнено перевиконує план. “чистильщик одним словом”, – написам Іван Ковалик.

Фото викликало жваве обговорення.

“Ще такий молодий і квітучий. Напевне ще не працював в міліції”, – прокоментував головний поліцейський області Олександр Богомол.

Автомайданівець Ігор Василів відзначив, що Сергій Йосипович є його земляком. На що Іван Ковалик відповів: “Я то думаю, чого він такий прискіпливий до кожного, хто приходить на переатестацію) автомайданівець по духу”.

Світло на ситуацію пролила підлегла Сергія Крети Наташа Барнич Шуплат: “взагалі то підпис – це жарт, бо він насправді, переживає за кожного звільненого. а так,як він в комісії, то співробітники пожартували))”.

джерело http://ternopil.te.ua/