Тремтять руки: тренер шоу “Зважені та щасливі” прокоментувала розлучення з чоловіком

Тренер шоу “Зважені та щасливі” Марина Узєлкoва на сторінці в Instagram розповіла про розставання з чоловіком В’ячеславом, пише “Лайм”.

Подружжя, яке було разом 20 років, залишилося друзями. Вони виховують двох дітей: сина Роберта і дочку Олівію. Узєлкoва підкреслила, що не варто шукати причин їхнього розлучення

“Зараз, коли я пишу ці рядки, у мене тремтять руки. Я дуже переживаю за наших діток, за батьків, рідних, близьких, і за тих, хто дуже вірив в нашу пару, сім’ю і любов.

Повірте, я кажу щиро, все це було! Тому, що прожити 22 роки, як сім’я, неможливо без кохання. У ній з’явилися наші прекрасні, неймовірні діти, Роберт і Олівія. і мені зараз дуже важко про це говорити, але зі Славою ми, офіційно, вже не пара.



ми залишилися друзями, тому, будь ласка, не варто шукати причин, підводних каменів і винних. Це життя. і так трапляється, що два корабля, що йдуть в одному напрямку, розходяться, тому, що у кожного з них з’являється інший маршрут напрямку руху.

Ми це прийняли разом. І ми рухаємося далі, не знижуючи обертів. А я, як і раніше, буду, безсумнівно, радіти твоєму, Славо, щастю і успіхам”, – пише тренер.

Марина подякувала В’ячеславу за щасливі спільні роки життя.

“Я вдячна Богу і долі за зустріч з тобою. Ми багато чому навчили один одного, набули безцінного досвіду. Зазнали багато прекрасних почуттів і емоцій. Найголовніше, – батьки прекрасних діток! Не завжди було солодко. Наше життя було зіткане з різних випробувань і перешкод. але, ми завжди гідно їх долали. Нехай, це наше рішення не стане тому виключенням, і буде пройдено нами обома гідно. Не тільки в очах світу, але, і один перед одним. Любі мої, пам’ятайте, що будь-які почуття цінні, коли вони не на показ. Давайте не будемо вважати, що наша історія закінчилася погано. Ми, як і раніше, батьки чудових діток, яких любимо дуже міцно і піклуємося дуже дбайливо”, – підсумувала вона.

Джерело.