У Рівному водій-порушник, якого переслідувала поліція потрапив у ДТП (ФОТО)

Сьогодні вночі,3 січня, близько 3-ї години, на вулиці Гайдамацькій патрульні зупинили автомобіль Honda Accord. Водій,перед здійсненням маневру повороту ліворуч з вулиці Грушевського, завчасно не увімкнув відповідний покажчик повороту, чим порушив п. 9.4 ПДР.

Керманич відмовився надати документи та помітно нервував під час спілкування. Патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп`яніння, тож водію повідомили, що він буде відсторонений від керування автомобілем відповідно до ст.266 КупАП. Проте водій ухилявся від проходження огляду.

Патрульні викликали на підмогу ще один екіпаж, залучили свідків для фіксації порушення, однак водій раптово натиснув на педаль газу та спрямував автомобіль в бік патрульного, який заледве встиг відскочити.
Зупинився водій за двісті метрів від кільцевої розв`язки в напрямку села Житин тому, що водій не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою.

Відносно 34-річного водія застосували фізичну силу та спец засіб “кайданки”. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила пакетики з речовиною, схожою на наркотичні, стартовий пістолет Stalker з ознаками перероблювання зі стартового на травматичний та 11 травматичних набоїв, якими був споряджений пістолет.

Вирішується питання про внесення відомостей за фактами незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотичних речовин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статей 263, 309 Кримінального кодексу.



Вилучені пістолет та наркотичні речовини відправлені для проведення експертизи. За їх результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Про це повідомляє УПП у Рівненській області

Джерело.