Тернополян просять допомогти чоловіку, який впав у двометровий котлован: зараз він в реанімації (ФОТО)

42-річний багатодітний батько Володимир Вертюх – у вкрай тяжкому стані в реанімації. Тепловики «замовкли» до завершення слідства. Родина просить про фінансову допомогу, адже коштів на лікування Володимира йде багато. І багатодітній сім’ї їх взяти ніде. Пише 20 хвилин.

Володимир Вертюх покалічився, коли впав в двометровий котлован на “Східному». Потерпілого прооперували і він наразі перебуває у вкрай тяжкому стані, кажуть медики.



Нагадаємо, нещасний випадок трапився у Тернополі 8 січня близько 23 години. У двометровий котлован впав і сильно травмувався 42-річний житель села Великі Гаї Тернопільського району. За даним фактом правоохоронні розпочали кримінальне провадження.

– Повідомлення про подію надійшло до працівників Тернопільського відділу поліції від рятувальників, – каже начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Вони повідомили, що у дворі будинку на вулиці Лесі Українки, 18 у котлован, виритий біля другого під’їзду, впав чоловік.

Чому мовчать тепловики?

10 січня журналісти побували на місці трагедії і переконались: котлован вже засипали. Як вдалось дізнатись «20 хвилин» із власних джерел, роботи на вул. Лесі Українки проводило КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». До цієї структури 10 січня ми звернулись за коментарем.

Зокрема, хотіли поцікавитись, хто і які роботи проводив та коли планували закінчити? Чи мало місце ремонтну бути огородженим і яким чином? Хто несе відповідальність за наявність огорожі та хто тепер відповідатиме за каліцтво чоловіка? У комунальному підприємстві вислухали всі наші запитання, проте відповідь була короткою і категоричною: «До завершення розслідування жодних коментарів не даємо».

В Університетській лікарні, де в реанімаційному відділенні наразі перебуває травмований чоловік, теж небагатослівні. Проте головний лікар закладу Василь Бліхар повідомив: пацієнта прооперували. Він наразі в реанімації у тяжкому стані. У вкрай тяжкому стані… Терміново потрібна допомога! Травмований чоловік – Володимир Вертюх – багатодітний батько. Чоловікові 42 роки. У нього – троє діток. Найстаршій Яні 17. Синові Назарчикові 10 років, а наймолодшому Матвійкові – 7.

Терміново потрібна допомога!

Травмований чоловік – Володимир Вертюх – багатодітний батько. Чоловікові 42 роки. У нього – троє діток. Найстаршій Яні 17. Синові Назарчикові 10 років, а наймолодшому Матвійкові – 7.

Приходив тесть потерпілого, написав заяву на допомогу, ми обов’язково допоможемо нашому мешканцеві, – каже сільський голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман.

– Це благополучна хороша сім’я, діти хороші. І люди в селі тільки добре про них відгукуються. А зараз сталась така біда… Про допомогу, в тому числі і фінансову, просить родина Володимира у небайдужих тернополян. Дружина Володимира – пані Наталія – весь час під реанімацією. Каже, що на лікування чоловіка йдуть дуже великі суми. І такі гроші зібрати самотужки – не під силу багатодітній сім’ї.

Питання щодо допомоги Володимиру Вертюху – до дружини Наталі: (097) 48 58 079. Допомогти фінансово травмованому чоловікові можна, перерахувавши гроші на к/р Приватбанку 5168 7427 1860 6233, Вертюх Наталія Михайлівна (дружина).