На Тернопільщині чоловік зберігав фальсифікату на мільйони просто у гаражі (фотофакт)

Підакцизних товарів аж на 2,5 млн грн вилучили із незаконного обігу на Тернопільщині. Наразі триває досудове розслідування.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

– Працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області за процесуального керівництва прокуратури області припинили протиправну діяльність із реалізації контрафактних підакцизних товарів, – повідомили у податковій. – Сталося це під час операції «Акциз-2019».

Правоохоронці встановили: житель одного із районних центрів області купує із метою подальшого збуту великі партії незаконно виготовлених алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Тримав він увесь цей фальсифікат, до речі, у гаражі, а потім – успішно торгував.

– У чоловіка вилучили: 1,3 тис. літрів спирту, 9,4 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв і 1000 пачок цигарок, – перелічують міліціонери.



– Усе це «потягнуло» на 2,5 млн грн.

Завдяки цій операції податкові міліціонери упередили втрати бюджету від ненадходження акцизного податку на суму понад 660 тис. грн. А міру покарання зловмисну незабаром визначать у суді. Зазвичай такі порушники на Тернопіллі сплачують суттєві штрафи.

Фото надані Сектором комунікацій ГУ ДФС в області

Джерело.