В нас є впливові люди, які готові покликати війська Путіна! Потужна заява експерта

Військовий експерт Олексій Арестович назвав умову, за якої регіональні еліти можуть покликати в Україну президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це він заявив в інтерв’ю Народній правді.

За словами Арестовича, якщо раптом почати боротьбу з регіональними елітами – із запорізькою, донецькою – вони влаштують на місцях новий раунд гри в сепаратизм, “Путіне, введи війська-2!” – ніхто не захоче втрачати корупційні доходи.

“Згадаймо, Борислав Береза ​​(народний депутат України, – НП) очолював комісію з Гандзюк (вбивства громадянської активістки Катерини Гандзюк, – НП). Він поїхав до Херсона і повернувся в жаху, сказав, що там кошмар повний – Сепар на сепарі, бандит на бандиті, ми втрачаємо Херсонську область! Напевно, він щось знав. Повторю: якщо всерйоз почати боротися з корупцією, там моментально зазвучать крики: “Врятуй, Росіє, Путіне, прийди!” – підкреслив він.

Окрім того, Російська агресія продовжиться в 2019 році на території України. РФ буде з’їдати нашу держава шматками і таким чином виконає поставлені завдання.

Він переконаний, що влітку в Росії щось клацнуло і це означало остаточну перемогу бреду над розумом. Росіяни 5, 10 або навіть 17 років займалися тим, що обманювали себе. Зрештою це їм вдалося.

«Потрібно очікувати тиску.



Росія буде продовжувати їсти нас шматками. Вона буде виконувати свої завдання. У Росії такі ж кадрові проблеми, як і у нас, тільки їх дурість видно ще більше. Нашу дурість видно, бо ми через певні дії так чиннимо, а їхню видно, тому, коли вони можуть, але роблять таке, що розум цього зрозуміти не може », – сказав Арестович.

Експерт навів приклад з українськими кораблями в Азовському морі, уточнивши, що навіть одіозний колишній ватажок проросійських бойовиків Донбасу Ігор Гіркін (Стрєлков) в той же день відзвітував в соцмережі, що «РФ це дорого обійдеться».

«Ось це і є якість прийняття рішень в Росії. Однак це не означає, що вони будуть програвати постійно. Москва буде намагатися з’їсти України, роблячи це нерозумно, однак, крові і проблем українцям від цього менше не стане », – зазначив Арестович.

Джерело.