“Нехай помруть разом зі мною”: у Києві жінка перерізала газовий шланг і ледь не підірвала будинок

Дивом врятувалися сусіди – сім’я з маленькими дітьми. Сім’я, яка ледь не загинула через сусідку.

У Шевченківському районі Києва вдалося запобігти вибуху газу в одному з житлових будинків. Мешканка однієї з квартир вирішила покінчити життя самогубством, перерізавши газовий шланг. Сусіди вчасно помітили та викликали рятувальників. Про це повідомив ресурс ДТП.kiev.ua у Facebook, опублікувавши допис жінки, сім’я якої дивом врятувалася від загибелі.

На Нивках в одному з житлових будинків на вулиці Саратовська колишня вчителька молодших класів перерізала газовий шланг в своїй кухні, тепло одяглася, поклала в кишеню паспорт і стала чекати смерті. Вона залишила на столі заповіт, де пояснила, що таким чином хоче вчинити суїцид.



“Я прожила вже 56 років і вистачить. Сусідів не шкода, нехай помруть разом зі мною. Мені все одно“, – написала сусідка “тьотя Іра“.

“Це моя сім’я. Сьогодні з 5 до 6 години ранку ми повинні були померти. Разом з більшістю мешканців нашого будинку. Так вирішила сусідка тьотя Іра“, – написала Світлана Шевченко сусідка самогубці на своїй сторінці, опублікувавши фото з чоловіком та двома маленькими дітьми. Світлана зазначила, що не має проблем зі сном, але в цей ранок прокинулася і почула запах газу, розбудила чоловіка. Вони викликали поліцію і газову службу. Сусідку забрали до психлікарні. “Суворий чоловік із служби газу з тремтінням у голосі сказав, що нам усім тут залишалося 5-10 хвилин, ну або хтось включив світло, або закурив“, – написала мати сімейства, що врятувалося. Поліція склала акт за статтею 195 ККУ “Погроза знищення майна“. Тепер за словами жінки, вона з жахом чекає, коли “тьотю Іру“ відпустять з психлікарні. Вона просить допомогти порадою, що робити і до кого звертатися. За її словами, всі мешканці під’їзду в шоці і готові об’єднатися для захисту себе і своїх життів.