Учасниця популярного серіалу розбилася в моторошній ДТП під Харковом

У смертельній ДТП під Чугуєвом за участю Hyundai і маршрутки «Попасна-Харків» 14 сiчня загинула співробітниця кінопроекту «Дау» про життя фізика Льва Ландау

36-річна Ірина Магла, яка працювала на кінопроекті «Дау» художником по костюмах, загинула в результаті страшної аварії під Чугуєвом, де 14 січня близько восьмої години ранку зіткнулися Hyundai і мікроавтобус Renault, який слідував за маршрутом «Попасна-Харків», повідомляє видання «Город Х».

Ірина була однією з пасажирок легковика, що вилетів на зустрічну і вдарився в маршрутку. Вона, а також 34-річний водій-харків’янин і 23-річна мешканка Донецької області, яка теж була в машині, загинули миттєво.

За словами знайомих Ірини, того ранку вона їхала до рідного міста Ізюм, щоб вирішити питання з якимись документами, і планувала повернутися до Харкова в другій половині дня. У неї залишилася дочка-підліток, яка разом з бабусею гостює в Казахстані, і чоловік. Близькі до сім’ї люди розповідають, що він дуже любив дружину і зараз знаходиться в стані глибокого шоку.

Фільм «Дау» про життя фізика Льва Ландау знімали з 2007 по 2011 роки в Харкові Основна частина зйомок проходила на площі Свободи, на вулицях Котляра (раніше – Червоноармійська), Дарвіна, Сумській і в провулку Воробйова. Декорації внутрішнього двору Харківського фізико-технічного інституту були побудовані в чаші непрацюючого басейну “Динамо”. Бюджет фільму перевищує 10 мільйонів доларів. Режисер картини – Ілля Хржановський.

Джерело.