Киянин застрелив селянина, який вимагав пляшку горілки

50-річного жителя села Єрківці Переяслав-Хмельницького району Київської області вбив киянин за прохання виставити могорич за врятоване зі снігу машину.

Киянин, який приїхав в село Єрківці, попросив місцевого жителя прийти і виштовхати із замету застряглий автомобіль. Коли помічник прийшов з лопатою, виявилося, що власник авто сам впорався і виїхав з двору. Однак місцевий житель не пішов. Розмахуючи совковою лопатою, наполягав розплатитися з ним пляшкою горілки, повідомляє “Моя Київщина”.

Мешканець столиці побіг в гараж, взяв рушницю, яка належала його покійному батькові, зарядив його дробом і прицільно вистрілив в бік селянина.

Чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Тіло 50-річного загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

На місці події працювали медики та слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Вони вилучили мисливську рушницю ІЖ-18.

47-річний киянин затриманий на місці злочину і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.



Поліцейським він пояснив, що пострілом хотів налякати і прогнати нахабного місцевого жителя з двору.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому і обрання йому запобіжного заходу. За фактом умисного вбивства триває досудове розслідування.