Відсиділа рік за тренінг із оргазмів: суд виніс вирок скандальній Анастасії Рибці

Скандальна російська ескортниця, письменниця та “мисливиця на олігархів” Анастасія Рибка виходить на волю. Майже рік вона провела у тайській тюрмі.

Суд виніс вирок дівчині, котру в лютому 2018-го арештували за організацію нелегального тренінгу з оргазмів. Анастасія та її “гуру” Алекс Леслі отримали умовний термін, розповідає ТаблоId.

Парочка погодилася визнати себе винними у наданні секс-послуг.

Поки Рибка, чиє справжнє прізвище Вашукевич, ще мала змогу виходити на зв’язок із тюрми, вона називала те, що відбувається, помстою їй із боку російських можновладців.

Адже перед цим дівчина “прославилася” завдяки своїм розвагам на дорогій яхті у товаристві олігарха Олега Дерипаски, а ще нібито з керівником апарату уряду Росії Сергієм Приходьком.

Російський олігарх Олег Дерипаска виграв суд у повії Анастасії Рибки (Анастасії Вашукевич) та її секс-тренера Алекса Леслі (Олександра Кириллова).

Бізнесмен домігся компенсації моральної шкоди. Він звинуватив Рибку і Леслі у тому, що вони виклали фото та відео з його особистого життя без дозволу. Кожен із відповідачів повинен заплатити йому 500 тис. руб. – близько $8 тис., повідомляє Інтерфакс із посиланням на адвоката олігарха Олексія Мельникова.