Чоловік накинувся на контролера в тролейбусі

У Києві чоловік відмовився платити штраф за безквитковий проїзд та побив контролера.

Інцидент стався ввечері 15 січня, “зайця” вдалося затримати. Про це в Facebook повідомив КП “Київпастранс”.

“Коли пара контролерів (жінка 22 роки та чоловік 26 років) зайшли на зупинці завод “Промзв`язок” у тролейбус, що слідував за маршрутом №27, та розпочали перевірку проїзних документів згідно посадової інструкції, жінка-контролер попросила вище зазначеного пасажира показати закомпостований квиток, натомість пасажир не зміг підтвердити сплату свого проїзду і заявив, що взагалі не знає, де його квиток, який він “ніби-то мав і компостував”, та почав просуватися до виходу на кінцевій, відмовляючись сплатити штраф за безквитковий проїзд”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, контролер-чоловік перегородив порушникові вихід та не пустив його, коли той хотів вискочити з тролейбуса.

“Тоді порушник вдарив в обличчя кондуктора-чоловіка і, вхопившись руками за поручні, почав бити ногами в спину. Жінка-водій перелякалася і вискочила з тролейбуса, щоб терміново зателефонувати на 102 і викликати наряд поліції. Тільки тому, що водій вчасно відреагувала і заблокувала двері транспорту, порушник не втік”, – зазначили в “Київпастранс”.

Наразі інцидентом займаються правоохоронці.