На Тернопільщині знайшли застреленим місцевого бізнесмена

Загиблого 21 січня близько 19 год знайшла в підвальному приміщенні будинку в селищі Велика Березовиця Тернопільського району його громадянська дружина.

На Тернопільщині знайшли застреленим місцевого бізнесмена. Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, повідомлення про труп чоловіка 1967 року народження зі слідами вогнепального поранення надійшло на лінію 102 від лікаря бригади швидкої допомоги.

Загиблого 21 січня близько 19 год знайшла в підвальному приміщенні будинку в селищі Велика Березовиця Тернопільського району його громадянська дружина. При попередньому огляді тіла з’ясувалося, що вогнепальне поранення чоловік отримав у ліву скроневу частину голови. Поруч з ним правоохоронці знайшли карабін “Сайга-410К”, зареєстрований на загиблого, а також кулю та гільзу. Слідів проникнення в будинок чи будь-яких пошкоджень дверей та вікон оперативники не виявили. Відсутні на місці події і сліди боротьби.



Була біля чоловіка і передсмертна записка, в якій він просить нікого не звинувачувати у власній смерті, а свій вчинок пояснює тим, що заплутався у житті. Правоохоронці даний факт внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ч. 1 ККУ (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство). За неофіційними даними загинув Богдан Тимчій. Місцеві видання зазначають, що він зокрема відомий своєю причетністю до специфічних довколабізнесових кіл, що утворились у 90-их роках минулого століття. Мав власний ресторан та інтереси в добувній галузі.