Студентів-арабів, які влаштували нетверезе ДТП, відраховано з УжНУ

Правоохоронці розпочали перевірку інциденту, що трапився в Ужгороді за участі студентів-іноземців.

Поліція Ужгорода проводить перевірку інциденту за участі нетверезих іноземців. Встановлено, що своїми неправомірними діями чоловіки порушили статтю 173 КУпАП, тобто вчинили дрібне хуліганство.

Дане правопорушення задокументували співробітники поліції Ужгорода.

Про вчинок студентів-іноземців повідомили до ректорату університету, де вже прийняли рішення про відрахування порушників з закладу. Наказом від 21 січня, трьох іноземців відрахували.

Університет у свою чергу підготував відповідний пакет документів про відрахування зазначених осіб та найближчим часом ці документи передадуть до міграційної служби, представники якої вже вирішать питання щодо доцільності їх перебування на території України, та у випадку порушення ними вимог законодавства – скасує їх посвідки на проживання, що стане підставою для їх депортації з країни.

Закарпатська поліція продовжує дбати про правопорядок та безпеку мешканців області та працює над тим, аби не допустити будь-яких правопорушень у межах Закарпаття – повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

“Карпатська січ” також прокоментувала відрахування студентів з УжНУ:

ЗАКАРПАТЦІ ДОБИЛИСЬ ВІДРАХУВАННЯ З УНІВЕРСИТЕТУ ТРЬОХ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ

Незважаючи на неодноразовий бан нашого відео у фейсбуці про свавілля іноземців у ніч після Водохреща, інформацію вдалося поширити за допомогою свідомих журналістів.

Реакція закарпатців дуже втішна, одразу видно, що хоч Закарпаття – край багатонаціональний, але непроханих гостей, що ведуть себе як розбійники, тут ніхто не любить.

Завдяки розголосу та нашому контролю іноземці, що були “героями” відео, будуть відраховані з університету і скоріш за все будуть вимушені повертатись додому, де вони матимуть можливість вести себе як їм заманеться (цього ми дібємось обов’язково).

Не можемо не прокоментувати класичну “тєрпільську” позицію поліцаїв, які взагалі під час інциденту щось робили тільки тому, що за їхньої, як завжди, бездіяльності тієї ночі люди самі б досягли справедливості більш доступними методами.

Сьогодні ж поліція заявляє, що порушено було тільки статтю 173 КУпАП-у, що означає дрібне хуліганство. Водіння в нетверезому стані їм автоматично пробачилось? Патрульна поліція Закарпатської області

Тримаємо руку на пульсі. Ужгородці, зрозумійте, що тільки разом ми зможемо зробити наше місто безпечним для наших дітей!

Згодом Карпатська Січ надасть анонс наступних наших дій.

Джерело.