Чоловіка, який напав на таксиста, поміщено до психіатричної лікарні

На Вінниччині, у місті Немирів, чоловіка, який напав на водія таксі з ножем та здійснив численні удари, поміщено до психіатричної лікарні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

“11.01.2019, 33-річний житель м. Немирів, забажав скористатись послугами таксі. Однак, водій, усвідомивши, що чоловік перебуває у не здоровому стані, відмовив йому у наданні послуг та закрився у автомобілі. У подальшому, невдоволений чоловік розбив в автівці бокове пасажирське скло. Реагуючи на такі дії невдоволеного “клієнта”, 47-річний водій вийшов з машини та хотів заспокоїти хулігана, однак, під час розмови, правопорушник надав численні удари ножем, зокрема, в область голови та тулуба”, – повідомляє прес-служба прокуратури.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.



4 ст. 296 КК України, тобто у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжуються особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням спеціально пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний хворіє на тяжке психіатричне захворювання у зв’язку із чим, до суду внесено клопотання про обрання відносно нього спеціального запобіжного заходу у вигляді поміщення до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають її небезпечну поведінку.

Розслідування триває, у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії.