В столичному ліцеї розповіли про стан побитого вчителя фізкультури

Побитий батьком одного з учнів вчитель фізкультури столичного ліцею №157 досі перебуває у лікарні і майже не ходить. Про це повідомив директор навчально-виховного комплексу №157 Віктор Костенко.

“Почуває себе неважно, покращення немає, тому що велика кількість внутрішніх травм, струс мозку, надрив легені – цього вже достатньо, щоб перспектива була не райдужна. Він майже не ходить, не дозволяють йому через струс мозку. Він перебуває у відділенні політравми”, – зазначив директор ліцею.

За його словами, така кількість травм учителя, який є спортсменом, пояснюється тим, що той не очікував на такий напад, а також тим, що він явно поступається батькові у ваговій категорії. “Основне, що він скромний такий – він не хотів цього, не очікував”, – додав директор ліцею.

При цьому він додав, що за 17 років роботи постраждалого вчителя на нього не надійшло жодної скарги.

“Я розцінюю його як героя, який взяв на себе таку місію, щоб привернути увагу суспільства на проблему, яка має бути вирішена. Це дуже потужний сигнал, щоб поглянути на освіту іншими очима і вживати радикальних заходів”, – наголосив освітянин.

Також він розповів, що сьогодні, 23 січня, кілька сотень вчителів, батьків учнів і випускників ліцею прийшли ранком під стіни школи на організований мітинг в підтримку вчителя.

Нагадаємо, 18 січня у столичному ліцеї між батьком учня ліцею та вчителем стався конфлікт, в результаті якого працівника навчального закладу з травмами голови та розривом легені госпіталізували до лікарні.

Чоловіку, який побив вчителя фізкультури в школі на Оболоні, 19 січня обрали запобіжний захід.